BuitensteBinnen

Op 29 en 30 juni 2024 komt onze nieuwe productie eraan: BuitensteBinnen! Na twee seizoenen vol geweld en oorlog vonden we het wel tijd voor iets vrolijkers. Daarom is deze voorstelling gevuld met liefde en gelach, maar ook met emotie(s). Het belooft een kleurrijke rollercoaster van een verhaal te worden, ondersteund door indrukwekkende zang en dans en ook nog een prachtig decor. De vraag waar het in dit verhaal om draait luidt: Wat gebeurt er in je hoofd?

Deze vraag zal worden beantwoord door de emoties van onze hoofdpersoon, Romy. Zij wordt namelijk, net als iedereen, bestuurd door haar vijf emoties: Plezier, Verdriet, Woede, Angst en Afkeer. Allemaal zorgen ze op hun eigen manier voor het perfecte leven, hoewel dit soms best wel een uitdaging kan zijn. Maar zij zijn niet de enigen die invloed hebben op Romy: haar ouders en haar vriendje, Timo, zijn ook een belangrijk onderdeel van haar leven. En ook zij worden weer geleid door hun eigen emoties. Dit alles zorgt voor hele mooie momenten, maar ook voor ruzie en voor pijnlijke gesprekken, die onze getalenteerde cast op een zeer expressieve manier weet neer te zetten.

Iedereen zal ongetwijfeld een deel van zichzelf in deze voorstelling herkennen, of het nou plezier, verdriet of woede is. Iedereen walgt wel eens van een smerig gerecht, of lacht stiekem toch om een veel te flauwe grap. Hoe heerlijk is het dan om naar je eigen gedachten op het podium te kijken? De schrijfstijl van Evelien Luiten gaat geen enkel struikelblok of ongemakkelijk moment uit de weg. Onze cast, vrijwilligers en fantastische TOP band staan te popelen om jullie te laten genieten.

TOP speelt twee voorstellingen in Theater De Schalm in Veldhoven, op zaterdag 29 juni om 20:00u en op zondag 30 juni om 14:00u. Kaartjes zijn vanaf 1 april te koop via de website van De Schalm.