Audities

Heb jij ervaring met toneelspelen, dans of zing je graag, ben je in de leeftijd van 13 tot en met 20 jaar, woon je in (de buurt van) Veldhoven én wil jij een keer schitteren in een grote muziektheater voorstelling? Doe dan auditie voor onze volgende productie! Je kunt je aanmelden via het formulier onderaan op deze pagina.

Wanneer zijn er audities?

Elk jaar zijn er, aan het begin van het seizoen, audities voor onze productiegroep. Daarvoor kun je je aanmelden tot begin september. Voor onze nieuwe voorstelling van het komende seizoen zullen de audities begin oktober plaatsvinden; de exacte datums volgen binnenkort.

Wil je volgend seizoen aan onze productie meedoen? Meld je dan nu aan!

Zang
Dans
Toneel

Hoe gaat de auditie?

De auditie bestaat uit drie onderdelen, onder begeleiding van onze docenten. Zij helpen je om jezelf van je beste kant te laten zien.

Dans

Onder begeleiding van choreografe Jasmijn Grooten volg je een dansles waarin je samen met de overige deelnemers een groepsdans instudeert.

Toneel en zang

Daarnaast kun je kiezen uit een persoonlijke zang- en/of spel-auditie. Zangdocente en regisseuse Evelien Luiten zoekt een aantal auditiestukken uit. We sturen je twee weken van te voren enkele keuzenummers en een dialoog toe. Die kan je oefenen met een andere auditant die je van ons krijgt toegewezen. Zo kun je laten zien waar jouw talenten liggen. De zangauditie zal begeleid worden op piano, door muzikaal leider Maarten de Bekker.

Kennismakingsgesprek

We willen in een kort kennismakingsgesprekje graag wat meer van je weten. Wie je bent, wat je drijft en wat je motivatie is om te willen doen met ons.

Hoe gaat het na de auditie?

Uiterlijk in de week voorafgaande aan de start van de repetities krijgen alle auditanten bericht of zij wel of niet geplaatst kunnen worden in de productiegroep.

Mocht je niet geplaatst zijn in de productiegroep maar wil je je toch verder ontwikkelen in zang, dans en toneel, dan mag je je natuurlijk altijd aanmelden voor de cursus muziektheater

Aanmelding audities

Met dit formulier kun je je aanmelden voor de audities voor de nieuwe productiegroep van TOP Veldhoven 2023-2024. Je naam, e-mail en telefoonnummer zullen we delen met de andere auditanten zodat jullie onderling contact kunnen opnemen om je samen voor te bereiden.
Heb je al ervaring met zang, dans of toneel? Beschrijf deze dan kort.