TOPtalent theaterklas

Onze TOPtalent theaterklas is voor scholieren op de middelbare school. Deze jaarlijkse cursus muziektheater bestaat uit 24 lessen die zijn opgedeeld in zang, dans en spel-expressie. Halverwege het seizoen is er een kleine presentatie voor publiek. De nadruk ligt op het spelen, zingen en dansen in een groep, op het podium ook wel het ensemble genoemd.

De lessen zijn op donderdagavond van bij Art4U in Veldhoven. De lessen zullen gaan plaatsvinden van 18:00 tot 19:00 uur. De kosten voor de Talentklas voor het seizoen 2024-2025 bedragen € 230,00. Je kunt je aanmelden via het formulier hieronder, dan nemen we contact met je op. Voor de definitieve aanmelding ontvang je nog een inschrijfformulier om te ondertekenen.

Zang

Onder leiding van Evelien Luiten ga je aan de slag met (koor)zang. Je gaat leren hoe je met de groep kan samen zingen en je meerstemmig kan zingen. Daarnaast krijg je ook oefening in zangtechniek. 

Dans

Jasmijn Grooten geeft de danslessen, waarin hard wordt gewerkt aan theaterdans.  

Toneel en expressie

Samen geven Jasmijn en Evelien spel en expressie lessen. Tijdens deze lessen ga je werken aan je performance op het podium: hoe je staat, hoe je loopt en hoe je overkomt op het publiek.

Aanmelding TOPtalent theaterklas 2024-2025
Met dit formulier kun je je aanmelden voor de TOPtalent theaterklas.
Straatnaam en huisnummer
Heb je al ervaring met zang, dans of toneel? Beschrijf deze dan kort.