Over ons

TOP is een stichting die Veldhovense jongeren de kans biedt om zich te ontwikkelen op het podium. De veelzijdigheid van muziektheater maakt het mogelijk om ervaring op te doen in zowel zang, dans als toneel. Dit alles met gelijkgestemde talentvolle jongeren in de leeftijd van 13 tot en met 20 jaar.

Ons verhaal

TOP is een stichting die Veldhovense jongeren de mogelijkheid geeft om zich bezig te houden met muziektheater. Daarvoor bieden we lessen aan en werken we aan een jaarlijkse productie. Zo geven wij jongeren de kans zich te ontwikkelen als artiest én als persoon.

Ons bestuur

Ons enthousiaste bestuur organiseert alles, van de repetities en docenten tot aan de kleding en het decor van de uiteindelijke productie. Sinds 2013 zijn zij vol passie van start gegaan met deze enorme klus. Ze zijn ontzettend trots op wat TOP tot nu toe bereikt heeft!

Onze docenten

Evelien Luiten geeft de zang- en spellessen. Jasmijn Grooten verzorgt de danslessen en choreografie. Samen regisseren zij ook onze productiegroep. Maarten de Bekker doceert in samenzang en heeft de muzikale leiding over onze producties. Een TOPteam!

Showcase: 10 jaar TOPVeldhoven