Onze sponsoren

Seizoen 2022-2023

Bij onze laatste productie La Casa werden wij financieel en op andere manieren gesponsord door onderstaande bedrijven en organisaties. We zijn hen ontzettend dankbaar en hopen dat zij net zo trots zijn op het eindresultaat, dat mede door hun steun heeft kunnen ontstaan.

Zelf sponsoren?

TOP is mede afhankelijk van sponsoring, om ons cursusaanbod en onze theaterproducties voor een zo breed mogelijke groep toegankelijk te houden. We hebben gemerkt dat veel bedrijven in de regio ons verhaal ondersteunen. Heeft u ook een passie voor theater en wilt u als bedrijf iets betekenen voor jongeren? Help ons, dan zetten wij ook u graag in de spotlights!

Klik hieronder voor meer informatie over wat we u te bieden hebben.

Vrienden van TOP

Voor particulieren die ons een warm hart toedragen bestaat ook de mogelijkheid om ons financieel te ondersteunen. Een groep Vrienden van TOP levert op deze manier een belangrijke bijdrage aan onze opleiding en onze voorstellingen. Van onze kant betrekken wij onze Vrienden bij alles wat we doen, en samen bouwen we de spanning op naar de nieuwe productie toe.

Door ons met een beperkt bedrag te steunen kun jij ook bijdragen aan de ontwikkeling van de jeugd in Veldhoven, en krijg je van ons exclusief het laatste inside nieuws. Ben je geĆÆnteresseerd? Kijk dan eens op onderstaande pagina.

SponsorKliks

Bestel je wel eens iets via een online winkel? Dan kun je ons gratis sponsoren door je bestelling te doen via SponsorKliks. Een klein deel van de waarde van jouw bestelling komt dan ten goede aan TOP. Veel bekende webshops doen hieraan mee en geven zo financiƫle steun aan verenigingen en stichtingen. Meer informatie vind je op de pagina SponsorKliks.