Sponsor worden

Voor onze theaterproducties zijn we onder andere afhankelijk van bedrijven die ons financieel ondersteunen. Onze sponsoren krijgen op deze manier de kans om zich te presenteren aan ons netwerk. Mensen associƫren TOP met creativiteit en kwaliteit en dat straalt uit naar onze sponsoren. Bovendien krijgen zij op deze manier de kans om de ontwikkeling van Veldhovense jongeren te helpen stimuleren.

Voor uw bedrijf kan het ook interessant zijn om ons te sponsoren. Wij kunnen uw bekendheid en imago in de regio versterken. Daarvoor bieden we allerlei mogelijkheden om u aan onze doelgroep te presenteren, bijvoorbeeld via social media en internet, drukwerk en tijdens onze voorstellingen in het theater. In onderstaand document vindt u meer informatie over de verschillende sponsorpakketten die we bieden, zowel voor grotere als voor kleinere sponsoren. Ook leest u hierin hoe het sponsoren van TOP in zijn werk gaat.

Interesse? Laat het ons weten via financieel@topveldhoven.nl en dan nemen we contact met u op. Wilt u ons financieel steunen als particulier, kijk dan eens bij Vrienden van TOP.