SponsorKliks

Gratis sponsoren via Sponsorkliks

Als je weleens iets via een online winkel bestelt, dan kun je hiermee gratis TOP Veldhoven sponsoren! Over het bedrag dat je betaalt draagt de webshop een klein deel aan ons af. Je betaalt daar zelf niets extra voor.

Dus iedere keer dat je bijvoorbeeld iets te eten bestelt, een nieuwe gadget koopt of een reisje boekt, maak je niet alleen jezelf maar ook ons blij door dat te doen via SponsorKliks.

Hoe werkt het?

• Ga naar de site www.sponsorkliks.com.

• Staat onze naam nog niet bovenaan de pagina? Vul dan in de balk ‘wie wilt u sponsoren’ TOP Veldhoven in als sponsordoel.

• Je krijgt een pagina te zien met allerlei banners van webwinkels. Van Wehkamp en Zalando tot Bol.com, Booking.com, Mediamarkt etc.

• Je klikt op de webwinkel van je keuze.

• Je komt op de website van de webwinkel en doet je bestelling zoals je dat normaal ook doet.

De sponsoring

Een klein deel van de waarde van je bestelling wordt op een rekening door SponsorKliks bijgehouden. Als we een bepaald bedrag behaald hebben, wordt dat uitgekeerd aan ons. Je bestelling blijft anoniem: noch wij, noch SponsorKliks komt te weten wat je besteld hebt; dat weet alleen de webshop.

De commissie is verschillend per winkel. Soms is het een paar procent, soms een vast bedrag. Alles bij elkaar kan dat oplopen tot een heel mooi bedrag waarvan wij weer mooie kostuums en decors kunnen maken!

Doe je mee? Heel fijn!

Je kunt je via www.sponsorkliks.com ook aanmelden voor een mailing, dan krijg je regelmatig mails met aanbiedingen.

Als je op onderstaand logo klikt, kom je meteen op de TOP – pagina van Sponsorkliks en kun je meteen kijken via welke winkels je ons kunt sponsoren!