Vrienden van TOP

Bij TOP Veldhoven maken jongeren samen muziektheater: dans, zang en toneel. Zij krijgen de kans zich samen te ontwikkelen, als theatermaker en als mens. De Vrienden van TOP is een groep mensen die de Stichting TOPVeldhoven en haar activiteiten een warm hart toedragen. Deze Vrienden steunen ons financieel en op andere manieren.

Pirates (2019)

Wil jij ook onze vriend worden?

Misschien heb je zelf wel eens in ons publiek gezeten, of ken je iemand die heeft meegedaan op het podium of als vrijwilliger. Wellicht heb je zelf wel eens op het podium gestaan, in het echt of in je dromen. Of je hebt gewoon, net als wij, een passie voor theater en muziek!

Waarom willen we jou als vriend erbij?

We willen graag echt mooie voorstellingen kunnen maken, waar het publiek door geraakt wordt. Daar hebben we een mooi theater voor nodig, met licht en geluid, en prachtige kostuums. En onze lessen willen we aan iedereen kunnen geven, ook aan hen met een wat kleinere beurs.

Jij kunt ons hierbij steunen met een financiële bijdrage. En misschien vragen we je nog eens om andere hulp. Als we speciale attributen zoeken bijvoorbeeld, of iemand die iets kan wat wij niet kunnen.

Waarom is het leuk om onze vriend te zijn?

Natuurlijk mag je als vriend ook iets van ons verwachten; vriendschap moet immers van twee kanten komen. We sturen je een aantal keer per jaar een exclusieve mail met de laatste inside information over onze lessen en de nieuwe voorstelling: Hoe zijn de audities gegaan? Is het decor al af? Wanneer begint de kaartverkoop? En we delen wat foto’s en filmpjes van de repetities. Zo kun je met ons meeleven, en bouwen we spanning langzaam op naar de grote show.

En die shows, daar wil je vast ook wel bij zijn. Als vriend krijg je de kans om vier kaarten te kopen in de voorverkoop, tegen korting. Dat betekent dat je geen risico loopt dat het al uitverkocht is en dat je de mooiste plaatsen hebt.

Liefde is Alles, cursusgroep (2021)

Hoe kan je onze vriend worden?

“Vriendschap is niet te koop,” zeggen ze, maar bij ons wel! Je kunt onze vriend worden voor €60,- per jaar. Als je dat wilt, dan vragen we je het aanmeldformulier in te vullen:

Je ontvangt van ons binnen enkele dagen een bevestiging per e-mail en we sturen je elk jaar een link waarmee je zelf de betaling kunt doen. Als je je wilt afmelden als Vriend van TOP: geen probleem. Dan kun je ons dat per e-mail laten weten via info@topveldhoven.nl.

We hopen je als nieuwe vriend te mogen verwelkomen! Als je nog vragen hebt, neem dan gerust even contact met ons op.

Ben je geïnteresseerd om ons te sponsoren als bedrijf? Kijk dan eens bij onze mogelijkheden voor sponsoring.